elegant meaning in tamil

Word: elegant - The english word have 7 alphabets and vowels. The word holds the place of adjectivein english.
Meaning of elegant in english - beautiful, tasteful

Meanings in tamil :

As adjective :
nal ( நாள் )
cheyyutporuttam ( செய்யுட்பொருத்தம் )
chol ( சொல் )
ezuttu ( எழுத்து )
tanam ( தானம் )
formed of letters taken from any of the first three of the five classes of தானம் which denote the five stages of life
பால் formed of masculine or feminine letters according to the sex of the person
unti ( உண்டி )
varunam ( வருணம் )
kati ( கதி )

Identical words :

elegant tamil - tellutamiz ( தெள்ளுதமிழ் )
elegant language - alankarappechchu ( அலங்காரப்பேச்சு )

Tamil Examples :

1. இந்தியா பாகிஸ்தான் உள்ளிட்ட ஏராளமான நாடுகளின் அரசியல் சாசனம் எழுத்து வடிவமே பெறாத இங்கிலாந்தின் அரசியல் சாசனத்தை முன்மாதிரியாக கொண்டிருக்கின்றன
intiya pakistan ullitta eralamana natukalin arachiyal chachanam ezuttu vativame pe?ata inkilantin arachiyal chachanattai munmatiriyaka kontirukkin?ana
2. ஆங்கிலத்தில் எட்டாவது எழுத்து எச்
ankilattil ettavatu ezuttu ech
3. மற்ற மாநிலங்களை ஒப்பிடும் போது தமிழகத்தில் உறுப்பு தானம் செய்பவர்கள் அதிகம்
ma??a manilankalai oppitum potu tamizakattil u?uppu tanam cheypavarkal atikam
4. அப்படி மாற்றம் வந்து விட்டால் உறுப்பு தானம் கிடைக்காமல் இறப்பவர்கள் இருக்க மாட்டார்கள்
appati ma??am vantu vittal u?uppu tanam kitaikkamal i?appavarkal irukka mattarkal
5. யாரோ ஒருவருக்கு தனது உறுப்புகளை தானம் செய்யும் எண்ணம் இன்னும் இங்கு வரவில்லை
yaro oruvarukku tanatu u?uppukalai tanam cheyyum ennam innum inku varavillai

Synonyms of elegant

chic polished stately grand simple delicate ornate fashionable opulent luxurious sumptuous neat fancy classic stylish graceful refined dignified exquisite handsome affected appropriate apt aristocratic artistic august choice clever comely courtly cultured dainty effective genteel ingenious majestic modish nice noble ostentatious overdone rare rich select stuffy superior turgid well-bred cultivated stylized ornamented

Antonyms of elegant

old-fashioned insignificant inelegant unsophisticated dull unfashionable common undignified unimpressive poor inferior plain ugly crude rough unrefined
Tamil to English
English To Tamil