midst meaning in tamil

Word: midst - The english word have 5 alphabets and vowels. The word holds the place of nounin english.
Meaning of midst in english - middle, core

Meanings in tamil :

matti ( மத்தி )
க்கிறேன்
த்தேன்
ப்பேன்
மத்திக் க
கடைய
as மர்த்திக்க
ntu ( நடு )
நான்பேசும்போதுமத்தியிலேவந்தான்

Identical words :

midst of the work - natuppor ( நடுப்போர் )
midst of the battle - natuppor ( நடுப்போர் )
midst of a work - natuvantaram ( நடுவாந்தரம் )
midst of the street - natuviti ( நடுவீதி )
midst of an open plain - natuveli ( நடுவெளி )
midst of the river - nttaṟu ( நட்டாறு )
midst of a dispute - patippechchu ( பாதிப்பேச்சு )

Tamil Examples :

1. என்றாலும், ரூபாய் சரிவுக்கு காரணம் கொளுத்தும் வெயிலில் ஹெல்மெட் மாட்டி மோசமான சாலைகளில் பயணிக்கும் டூவீலர் குடிமக்கள் இல்லையே
en?alum, rupay charivukku karanam koluttum veyilil helmet matti mochamana chalaikalil payanikkum tuvilar kutimakkal illaiye
2. அதன் முடிவுகள் எப்படி இருக்கும் என்ற ஊகங்கள் இப்போதே சக்கரம் மாட்டி சுழல்கின்றன
atan mutivukal eppati irukkum en?a ukankal ippote chakkaram matti chuzalkin?ana

Synonyms of midst

heart medium center hub midpoint bosom deep nucleus interior thick mean halfway depths

Antonyms of midst

exterior outside periphery
Tamil to English
English To Tamil