moth meaning in tamil

Word: moth - The english word have 4 alphabets and vowels. The word holds the place of nounin english.
Meaning of moth in english - insect, caterpillar

Meanings in tamil :

uṟvi ( உறவி )
uṟṟu ( ஊற்று )
kinṟu ( கிணறு )
eṟumpu ( எறும்பு )
chuṟṟm ( சுற்றம் )
uyir ( உயிர் )
ulaikkalam ( உலைக்களம் )
ஓர்புழு

Identical words :

As noun :
mother - maturu ( மாதுரு )
mother in law - mamiyar ( மாமியார் )
mother of hanuman - anchanai ( அஞ்சனை )
mother of the goods - atiti ( அதிதி )
mother of dhritarashtra - ampikai ( அம்பிகை )
mothers brother - maman ( மாமன் )
mothers mother - ayal ( ஆயாள் )
mother of baladeva - urokani ( உரோகணி )
mother of balarama - urokini ( உரோகிணி )
mother of the world applied to sarasvati - ulakamata ( உலகமாதா )
mother of the world - ulakaminṟal ( உலகமீன்றாள் )
mother of the god veirava - katukal ( காடுகாள் )
mother of duryo dhana - kantari ( காந்தாரி )
mother of bhairava - churi ( சூரி )
motherless child - kalkattukaikattu ( கால்கட்டுகைகட்டு )

Tamil Examples :

1. உற்று கவனித்தால் எந்தவொரு முதன்மையான பதவிக்கும் இது பொருந்தும்
u??u kavanittal entavoru mutanmaiyana patavikkum itu poruntum
2. ஆண்கள் என்னை உற்று பார்த்தார்கள், தொட்டு பார்த்தார்கள், சில்மிஷம் செய்தார்கள், அருவருப்பாக நடந்தார்கள் என மாணவி நுணுக்கமாக விவரிக்கிறார்
ankal ennai u??u parttarkal, tottu parttarkal, chilmisham cheytarkal, aruvaruppaka natantarkal ena manavi nunukkamaka vivarikki?ar
3. நிபுணர்களின் கணிப்போடு ஆக்டோபஸ், டால்பின், பல்லி, எறும்பு
nipunarkalin kanippotu aktopas, talpin, palli, e?umpu

Synonyms of moth

tick vermin pest mite bee fly louse arachnid butterfly gnat dragonfly grasshopper spider cockroach termite ant mosquito beetle flea fruit fly aphid ladybug cootie bumblebee bedbug arthropod hornet daddy longlegs praying mantis yellowjacket canker tractor larva
Tamil to English
English To Tamil