el meaning in english


Word: ஏல் - The tamil word have 3 characters and have more than one meaning in english.
el means
1. to agree or consent to; accede to
2. to give right or means of entrance to
3. to grant as a right or privilege; yield
4. to greet the arrival of
5. to give in; yield; concede
6. to consent or agree to
7. a mental feeling; emotion
8. to marry.

Transliteration : ēl Other spellings : el

Meanings in english :

As noun :
muscle
As adjective :
appropriate becoming Ex: Formula One is also becoming (ஏல்) increasingly popular in Russia.

Meaning of el in tamil

a poetic termination of the second person singular imperative as கேளேல் / a poetic termination of the second person singular imperative as கேளேல்
ஏற்கிறேன் / ஏற்கிறேன்ஏற்றேன் / ஏற்றேன்ஏற்பேன் / ஏற்பேன்eṟka / ஏற்ககொ ள்ள / கொ ள்ளoppukkolla / ஒப்புக்கொள்ளஅங்கீகரிக்க / அங்கீகரிக்கபிச்சையேற்க / பிச்சையேற்கபிச்சைவாங்க / பிச்சைவாங்கkaiyit / கையிடkaiyeṟk / கையேற்கஎதிர்க்க / எதிர்க்கஇசைவாயிருக்க / இசைவாயிருக்கkilinchil / கிளிஞ்சில்

Identical words :

elvai ( ஏல்வை ) - time

Tamil Examples :

1. எல் 20 ஓவர் கிரிக்கெட் போட்டி தொடரில் சாம்பியன் பட்டம் வென்ற கொல்கத்தா அணி வீரர்களை கவுரவிப்பதற்காக ஈடன் கார்டன் மைதானத்தில் நடந்த பாராட்டு விழா, ரசிகர்களுக்கு கசப்பான அனுபவமாக அமைந்துவிட்டது
el 20 ovar kirikket potti totaril champiyan pattam ven?a kolkatta ani virarkalai kavuravippata?kaka itan kartan maitanattil natanta parattu viza, rachikarkalukku kachappana anupavamaka amaintuvittatu
2. பத்து லட்சம் ரூபாய் பணத்துக்காக கடத்தப்பட்ட எல்
pattu latcham rupay panattukkaka katattappatta el
3. வீட்டுக்கு பக்கமுள்ள பள்ளியில் எல்
vittukku pakkamulla palliyil el
4. வங்கிகளில் ஒரு கோடிக்கு மேலான கணக்குகளும், எல்
vankikalil oru kotikku melana kanakkukalum, el
Tamil to English
English To Tamil



Related Reads

Perfectly Timed Animal Encounters
Shocking Celebrity Transformations Revealed in Before and After Makeup Photos
Most Colorful and Unique Subway Characters
Strangely Funny and Unusual Beauty Practices of History