chati meaning in english


Word: சாதி - The tamil word have 4 characters and have more than one meaning in english.
chati means
1. a discussion involving differing points of view; debate
2. the sum of the structural and functional differences by which the male and female are distinguished, or the phenomena or behavior dependent on these differences.
3. a local division of an aboriginal people.
4. the line of descendants of a particular ancestor; family; race .
5. races, a series of races, usually of horses or dogs, run at a set time over a regular course
6. a social unit consisting of one or more adults together with the children they care for
7. having, showing, or proceeding from benevolence
8. a group of students meeting regularly to study a subject under the guidance of a teacher

Transliteration : cāti Other spellings : chati

Meanings in english :

As noun :
argument
lineage family kind nutmeg

Meaning of chati in tamil

க்கிறேன் / க்கிறேன்
த்தேன் / த்தேன்ப்பேன் / ப்பேன்க்க / க்கஉறுதியாகச்சொல்ல / உறுதியாகச்சொல்லkulam / குலம்mrpu / மரபுinm / இனம்சாதிக்காய்மரம் / சாதிக்காய்மரம்சாதியி லுயர்ந்தது / சாதியி லுயர்ந்ததுதாளப்பிரமாணம்பத்தினொன்று / தாளப்பிரமாணம்பத்தினொன்றுpirmpu / பிரம்புtekkamaram / தேக்கமரம்the chiṟu chanpakam tree / the சிறு சண்பகம் treekl / கள்the chintil plant / the சீந்தில் plantthe atatotai shrub / the ஆடாதோடை shrub

Identical words :

chatiyilappam ( சாதியிளப்பம் ) - inferioritychatikkattu ( சாதிக்கட்டு ) - customs of castechatikkalappu ( சாதிக்கலப்பு ) - mixed castechatichcharakku ( சாதிச்சரக்கு ) - good commoditieschatippay ( சாதிப்பாய் ) - ratan matchatikulam ( சாதிகுலம் ) - high castechatikettavan ( சாதிகெட்டவன் ) - one of low castechatikkalapam ( சாதிக்கலாபம் ) - caste disturbancechatikkaran ( சாதிக்காரன் ) - person of good castechatikam ( சாதிகம் ) - customs peculiar to a tribe or castechatikkunam ( சாதிக்குணம் ) - habitschatichanam ( சாதிசனம் ) - tribe and kindredchatichankariyam ( சாதிசாங்கரியம் ) - mixture of caste by marriagechatitarumam ( சாதிதருமம் ) - peculiar and prescribed dutieschatittalaimai ( சாதித்தலைமை ) - chieftaincy over the tribe

Tamil Examples :

1. இதையடுத்து, மற்ற கட்சிகளை போல் ஆட்சியை கவிழ்க்க சதி செய்வதாக ஆம் ஆத்மியும் புலம்பியது
itaiyatuttu, ma??a katchikalai pol atchiyai kavizkka chati cheyvataka am atmiyum pulampiyatu

2. மடத்துக்கு எதிராக பிரசாரத்தில் ஈடுபட்டதால் மடாதிபதி சதி செய்து கொன்றதாக வழக்கு
matattukku etiraka piracharattil itupattatal matatipati chati cheytu kon?ataka vazakku
3. இரு தரப்பையும் சமாதானப்படுத்தி, சாதி வேறாக இருந்தாலும் ஏழை, பணக்காரனாக இருந்தாலும் சட்டப்படி இருவரும் திருமணம் செய்து கொள்வதை யாரும் தடுக்க முடியாது என்பதை எடுத்துச் சொல்லி புரிய வைப்பார்கள்
iru tarappaiyum chamatanappatutti, chati ve?aka iruntalum ezai, panakkaranaka iruntalum chattappati iruvarum tirumanam cheytu kolvatai yarum tatukka mutiyatu enpatai etuttuch cholli puriya vaipparkal
4. இது அமெரிக்காவை உசுப்பிவிட அவர்களே செய்த சதி என்று ராணுவம் சொல்கிறது
itu amerikkavai uchuppivita avarkale cheyta chati en?u ranuvam cholki?atu
5. இன அழிப்பு சதி என்றுதான் இன்னும் எவரும் குமுறவில்லை
ina azippu chati en?utan innum evarum kumu?avillai
Tamil to English
English To Tamil



Related Reads

Extravagant and Jaw-Dropping Celebrity Jewelry Collection
Energetic and Joyful Highlights of Women's Tennis
Most Hilarious Cat Moments Ever Captured
Tempting Tour of Top-Rated Beauties Worldwide