kumari meaning in english


Word: குமாரி - The tamil word have 6 characters and have more than one meaning in english.
kumari means
1. a young, immature woman, especially formerly, an unmarried one.

Transliteration : kumāri Other spellings : kumari

Meanings in english :

As noun :
girl
arrived at puberty youthful daughter durga

Meaning of kumari in tamil

kumari / குமரி
putalvi / புதல்விturkkai / துர்க்கை

Tamil Examples :

1. இமயம் முதல் குமரி வரை நாட்டின் எல்லா மாநிலங்களிலும் இந்த நிலைதான் உள்ளது
imayam mutal kumari varai nattin ella manilankalilum inta nilaitan ullatu
2. குமரி மாவட்ட கூலி தொழிலாளி டென்னிஸ் குமாரும் மனைவி மேரி சுஜாவும் கடைசியாக கலெக்டரிடம் மனு அளித்துள்ளனர்
kumari mavatta kuli tozilali tennis kumarum manaivi meri chujavum kataichiyaka kalektaritam manu alittullanar
3. குமரி அனந்தனும் நீண்டகாலமாக பேசி வருகிறார்
kumari anantanum nintakalamaka pechi varuki?ar
Tamil to English
English To Tamil