n meaning in english


Word: ந - The tamil word have 1 characters and have more than one meaning in english.
Transliteration : n Other spellings : n

Meanings in english :

sanskrit prefix
lukshmi as a good younger sister

Meaning of n in tamil

meaning good or excellent as நக்கீரன் / meaning good or excellent as நக்கீரன்excellent கீரன் / excellent கீரன்nappinnai / நப்பின்னைa syllabich letter chompounded of n and a / a syllabic letter compounded of ந் and அ

Identical words :

As noun :
niṟaiyazital ( நிறையழிதல் ) - being disheartened
As adverb :
nenchara ( நெஞ்சார ) - with willingness
nallamman ( நல்லம்மான் ) - mother's brotherniralari ( நீரலரி ) - kind if oleandernakaravarai ( நகரவரை ) - dolichos rugosusnunnaṟivu ( நுண்ணறிவு ) - acute understandingnilavaṟai ( நிலவறை ) - cavernniyayachanam ( நியாயாசனம் ) - judgment seatnataipavatai ( நடைபாவாடை ) - white cloth spread for a great personnilavirai ( நிலாவிரை ) - cassia sennanallaṟutaiyan ( நல்லாறுடையான் ) - moral personnarentiran ( நரேந்திரன் ) - king in generalnalliyalputaiyon ( நல்லியல்புடையோன் ) - one of a good naturenavarattinam ( நவரத்தினம் ) - nine kinds of gemsnariyilantai ( நரியிலந்தை ) - tree

Tamil Examples :

1. அரசியல் சட்டம் 24 ன் படி பாதுகாப்பு தந்தாலும், தீட்சிதர்கள் நிர்வாகத்தில் நிதி முறைகேடுகள் நடப்பதாக வந்த புகார்களை கருத்தில் கொண்டு, அரசு நிர்வாகத்தை ஏற்பது தான் சரியானது என்ற தீர்ப்பு பெரும் திருப்புமுனை
arachiyal chattam 24 n pati patukappu tantalum, titchitarkal nirvakattil niti mu?aiketukal natappataka vanta pukarkalai karuttil kontu, arachu nirvakattai e?patu tan chariyanatu en?a tirppu perum tiruppumunai

Tamil to English
English To Tamil