noti meaning in english


Word: நொதி - The tamil word have 4 characters and have more than one meaning in english.
noti means
1. onward in time, in order, or in a series
2. Informal. scandalous or malicious assertions or information
3. ground of this kind, as wet, slimy soil of some depth or deep mud.
4. a hole full of mire, as in a road.

Transliteration : noti Other spellings : noti

Meanings in english :

As noun :
mud
mire
As adverb :
forth

Meaning of noti in tamil

க்கிறது / க்கிறது
த்தது / த்ததுக்கும் / க்கும்க்க / க்கபொங்க / பொங்கசீக் கட்ட / சீக் கட்டஊற / ஊறnuraikka / நுரைக்ககொப்புளிக்க / கொப்புளிக்கperuncheṟu / பெருஞ்சேறு

Tamil Examples :

1. என்ன தான் வரி போட்டாலும், விலை உயர்ந்தாலும், எப்படியோ புகையிலை வேண்டும் என்ற எண்ணம் மட்டும் நொடிக்கு நொடி இவர்கள் மனதில் அரித்தபடி இருக்கும்
enna tan vari pottalum, vilai uyarntalum, eppatiyo pukaiyilai ventum en?a ennam mattum notikku noti ivarkal manatil arittapati irukkum
2. சாதாரணமாக நோய் நொடி வராது என்பார்கள்
chataranamaka noy noti varatu enparkal
Tamil to English
English To Tamil