patikkattu meaning in english


Word: படிக்கட்டு - The tamil word have 10 characters and have more than one meaning in english.
patikkattu means
1. Physics. the force that gravitation exerts upon a body, equal to the mass of the body times the local acceleration of gravity

Transliteration : paṭikkaṭṭu Other spellings : patikkattu

Meanings in english :

steps
stairs of ma sonry weight

Meaning of patikkattu in tamil

niṟaittal / நிறைத்தல்

Tamil Examples :

1. ஆக, படிக்கட்டு சாவுகளுக்கு காரணம் போலீஸ் மெத்தனம் என்றால் மற்றவர்கள் மாற்றுக் கருத்து சொல்ல மாட்டார்கள்
aka, patikkattu chavukalukku karanam polis mettanam en?al ma??avarkal ma??uk karuttu cholla mattarkal
2. படிக்கட்டு பயணத்தை அடியோடு தடுக்க பெரும் செலவில் தானியங்கி கதவு பொருத்திய பஸ்கள் வாங்கப்பட்டன
patikkattu payanattai atiyotu tatukka perum chelavil taniyanki katavu poruttiya paskal vankappattana
Tamil to English
English To Tamil