tochai meaning in english


Word: தோசை - The tamil word have 4 characters.
Transliteration : tōcai Other spellings : tochai

Meanings in english :

kind of pastry

Meaning of tochai in tamil

appa varukkam / அப்ப வருக்கம்

Identical words :

tochaichuta ( தோசைசுட ) - to fry pan cakes

Tamil Examples :

1. இந்த உயர்வு, கையேந்தி பவன் தோசை முதல் ஓட்டல் உணவுப் பண்டங்கள், மற்ற உணவுப்பொருட்கள் வரை எதிரொலிக்கும்
inta uyarvu, kaiyenti pavan tochai mutal ottal unavup pantankal, ma??a unavupporutkal varai etirolikkum
2. அப்போதெல்லாம் கிராமங்களில் வீட்டுக்கு வீடு கம்பஞ்சோறு, கேப்பை களி, சோளத் தோசை செய்வார்கள்
appotellam kiramankalil vittukku vitu kampancho?u, keppai kali, cholat tochai cheyvarkal
Tamil to English
English To Tamil



Related Reads

Absurdly Amusing Sports Moments
Funniest Wedding Photos You'll Ever See
These 40+ Stars Getting Hotter and Bolder with Age
Dramatic Mishaps in Figure Skating