tirttam meaning in english


Word: தீர்த்தம் - The tamil word have 9 characters and have more than one meaning in english.
Transliteration : tīrttam Other spellings : tirttam

Meanings in english :

Meaning of tirttam in tamil

chuttam / சுத்தம்
punniyatirttam / புண்ணியதீர்த்தம்tirumanchananir / திருமஞ்சனநீர்otiyiṟaikkumnir / ஓதியிறைக்கும்நீர்punniyakalasna nachuttam / புண்ணியகாலஸ்நா னசுத்தம்tiruviza / திருவிழாtulachitirttam / துளசிதீர்த்தம்

Tamil Examples :

1. குழந்தையால் அதை ஜீரணிக்க முடியாது என்று நினைத்துக் கொண்டு பசும்பாலில் தண்ணீர் கலந்து காய்ச்சி புகட்டுவதும், தேன் கலந்த தீர்த்தம் கொடுப்பதும் நமது நாட்டில் பரவலாக நடக்கிறது
kuzantaiyal atai jiranikka mutiyatu en?u ninaittuk kontu pachumpalil tannir kalantu kaychchi pukattuvatum, ten kalanta tirttam kotuppatum namatu nattil paravalaka natakki?atu
Tamil to English
English To Tamil



Related Reads

Unbelievable Beauty Pageants Around The World
Energetic and Joyful Highlights of Women's Tennis
Astonishing Photos That Reveal History’s Hidden Stories
Most Astonishing and Funny Kitchen Disasters