tuppu meaning in english


Word: துப்பு - The tamil word have 6 characters and have more than one meaning in english.
tuppu means
1. Entomology. the frothy secretion exuded by spittlebugs .
2. the providing or supplying of something, especially of food or other necessities.
3. more or less solid nourishment, as distinguished from liquids.
4. the process or fact of personally observing, encountering, or undergoing something
5. the possession , use, or occupancy of anything with satisfaction or pleasure
6. to imbibe alcoholic drinks, especially habitually or to excess; tipple
7. having or yielding an abundant supply
8. overflowing fullness

Transliteration : tuppu Other spellings : tuppu

Meanings in english :

Meaning of tuppu in tamil

கிறேன் / கிறேன்
துப்பினேன் / துப்பினேன்ven / வேன்துப்ப / துப்பumiz / உமிழ்unvu / உணவுanupavam / அனுபவம்ney / நெய்panam / பானம்மிகுதி / மிகுதிvli / வலிசகா யம் / சகா யம்துணைக்காரணம் / துணைக்காரணம்ஆயுதப்பொது / ஆயுதப்பொதுaṟivu / அறிவுchivappu / சிவப்புpavalam / பவளம்பொலிவு / பொலிவுpkai / பகைchamarttiyam / சாமர்த்தியம்ஆரா ய்ச்சி / ஆரா ய்ச்சிkuṟṟm / குற்றம்unvu / உணவுanupavam / அனுபவம்panam / பானம்

Identical words :

tuppukkettanatattai ( துப்புக்கெட்டநடத்தை ) - uncomely or indecent conducttuppukkettavan ( துப்புக்கெட்டவன் ) - person of no addresstupputturuvicharikka ( துப்புத்துருவிசாரிக்க ) - to spy intotuppupparkka ( துப்புப்பார்க்க ) - to trace one's footstepstuppunni ( துப்புண்ணி ) - one fit to be spit upontuppurvu ( துப்புரவு ) - enjoyment of the sensestuppuravaka ( துப்புரவாக ) - to be cleantuppuravakka ( துப்புரவாக்க ) - to cleantuppuravayaziya ( துப்புரவாயழிய ) - to be entirely destroyedtuppuravanavan ( துப்புரவானவன் ) - clean of cleanly persontuppuravanavelai ( துப்புரவானவேலை ) - neat

Tamil Examples :

1. இதெல்லாம் இருந்தும் ராமஜெயம் தொடங்கி ஆடிட்டர் ரமேஷ் வரையில் பல கொலைகளில் துப்பு துலங்கவில்லை என போலீஸ் கையை பிசைவது சர்ச்சைக்குரியது
itellam iruntum ramajeyam totanki atittar ramesh varaiyil pala kolaikalil tuppu tulankavillai ena polis kaiyai pichaivatu charchchaikkuriyatu

2. துப்பு கொடுப்பவருக்கு 12 ஆயிரம் டாலர் பரிசும் அறிவித்தனர்
tuppu kotuppavarukku 12 ayiram talar parichum a?ivittanar
3. சம்பவம் நடப்பதற்கு முன்னதாக பதிவான கடைசி காலிலேயே துப்பு துலங்கிவிடுகிறது
champavam natappata?ku munnataka pativana kataichi kalileye tuppu tulankivituki?atu
Tamil to English
English To Tamil