vazvu meaning in english


Word: வாழ்வு - The tamil word have 6 characters and have more than one meaning in english.
vazvu means
1. prosperities, prosperous circumstances.
2. good fortune; pleasure; contentment; joy.
3. an instance of this.
4. the sum of the distinguishing phenomena of organisms, especially metabolism, growth, reproduction, and adaptation to environment.
5. habits or usages collectively; convention.
6. the customary manner in which a language or a form of a language is spoken or written

Transliteration : vāẕvu Other spellings : vazvu

Meanings in english :

As noun :
happiness
felicity custom

Meaning of vazvu in tamil

vazkai / வாழ்கை

Identical words :

As noun :
vazvumankutal ( வாழ்வுமங்குதல் ) - decrease of one's riches
vazvutazvu ( வாழ்வுதாழ்வு ) - prosperity and adver sity

Tamil Examples :

1. புத்தகங்களில் படியும் தூசியானது, கல்வி வளர்ச்சியை தடுத்துவிடும் என்பதை நிதி ஒதுக்கீடு செய்யவும், புத்தகங்களை வாங்கவும் அதிகாரம் படைத்த அதிகாரிகளின் மூளைக்கு எட்டினால், நூலகங்கள் வாழ்வு பெறும்
puttakankalil patiyum tuchiyanatu, kalvi valarchchiyai tatuttuvitum enpatai niti otukkitu cheyyavum, puttakankalai vankavum atikaram pataitta atikarikalin mulaikku ettinal, nulakankal vazvu pe?um
2. இப்படி ஆபத்தான வேலை செய்யும் குழந்தைகளை மீட்டு அவர்களுக்கு மறு வாழ்வு அளிக்க குழந்தை தொழிலாளர் தேசிய கொள்கையும் உருவாக்கப்பட்டது
ippati apattana velai cheyyum kuzantaikalai mittu avarkalukku ma?u vazvu alikka kuzantai tozilalar techiya kolkaiyum uruvakkappattatu
3. வறுமையில் வாடும் அடிமை வாழ்வு தன்னோடு முடியட்டும் என்ற தவிப்பு
va?umaiyil vatum atimai vazvu tannotu mutiyattum en?a tavippu
Tamil to English
English To Tamil