vivaram meaning in english


Word: விவரம் - The tamil word have 6 characters and have more than one meaning in english.
vivaram means
1. a hollow place in a solid body or mass; a cavity
2. a breach or wide fissure in a wall or other structure.
3. Anatomy. a hollow space within the body, an organ, a bone, etc.
4. the actual state of things
5. Usually, circumstances. the existing conditions or state of affairs surrounding and affecting an agent

Transliteration : vivaram Other spellings : vivaram

Meanings in english :

As noun :
hole
chasm cavity case
hollow of a tube sepa ration disjunction circumstance contents of a speech particulars of a narrative difference between the time of new and full moon narlikei passed from sun rise and half the length of that day

Meaning of vivaram in tamil

uttulai / உட்டுளை
pirivu / பிரிவுvirut tantam / விருத் தாந்தம்

Tamil Examples :

1. இந்த விவரம் தெரிந்ததும் கேரளா இதற்கு கடும் எதிர்ப்பு தெரிவித்தது
inta vivaram terintatum kerala ita?ku katum etirppu terivittatu
2. 4 சதவீத குற்றங்கள் பதிவாகியுள்ளன என்று தேசிய குற்ற ஆவண காப்பகம் அதிர்ச்சி புள்ளி விவரம் தருகிறது
4 chatavita ku??ankal pativakiyullana en?u techiya ku??a avana kappakam atirchchi pulli vivaram taruki?atu
3. வேடிக்கையான, நம்ப முடியாத தகவல்தான் என்றாலும், நடந்தது என்ன என்று விவரம் தெரியாத வரையில் எல்லாமே கணக்குதான்
vetikkaiyana, nampa mutiyata takavaltan en?alum, natantatu enna en?u vivaram teriyata varaiyil ellame kanakkutan
4. 3 கோடி வங்கி பரிவர்த்தனைகள் மொபைல் போன்கள் மூலம் மேற்கொள்ளப்பட்டுள்ளதாக ரிசர்வ் வங்கி வெளியிட்ட புள்ளி விவரம் சுட்டிக்காட்டுகிறது
3 koti vanki parivarttanaikal mopail ponkal mulam me?kollappattullataka richarv vanki veliyitta pulli vivaram chuttikkattuki?atu
5. புகையிலை பொருட்களை பயன்படுத்துவதால் உலகளவில் ஆண்டுக்கு 54 லட்சம் பேர் உயிர் இழப்பதாக புள்ளி விவரம் தெரிவிக்கிறது
pukaiyilai porutkalai payanpatuttuvatal ulakalavil antukku 54 latcham per uyir izappataka pulli vivaram terivikki?atu
Tamil to English
English To Tamil