again meaning in tamil
Word: again - The english word have 5 alphabets and vowels. The word holds the place of adverbin english.
Meaning of again in english - another time, repeated, in addition
1. சட்ட ரீதியாக டோண்டு அதிலிருந்து மீள போராட நேர்ந்தது
chatta ritiyaka tontu atiliruntu mila porata nerntatu
2. ஆனால், விடுவித்துக்கொள்ள முடியாத இந்த அடிமைத்தனத்தில் இருந்து மீள வழியில்லாமல் தவிக்கின்றனர் என்பதுதான் உண்மை
anal, vituvittukkolla mutiyata inta atimaittanattil iruntu mila vaziyillamal tavikkin?anar enpatutan unmai
3. அதில் இருந்து கடைசி வரை அவர்களால் மீள முடியவில்லை
atil iruntu kataichi varai avarkalal mila mutiyavillai
over repeatedly anew afresh anon encore newly bis by and by come again freshly once more one more time over and over recurrently reiteratively further also then additionally besides furthermore moreover on the contrary
Meaning of again in english - another time, repeated, in addition
Identical words :
again and again - annmpaṟ ( அன்னம்பாற )
against elephants - anaikkaval ( ஆனைக்காவல் )
against poison addressed to garuda - karutm ( காருடம் )
against - charttu ( சார்த்து )
against elephants - anaikkaval ( ஆனைக்காவல் )
against poison addressed to garuda - karutm ( காருடம் )
against - charttu ( சார்த்து )
Tamil Examples :
chatta ritiyaka tontu atiliruntu mila porata nerntatu
2. ஆனால், விடுவித்துக்கொள்ள முடியாத இந்த அடிமைத்தனத்தில் இருந்து மீள வழியில்லாமல் தவிக்கின்றனர் என்பதுதான் உண்மை
anal, vituvittukkolla mutiyata inta atimaittanattil iruntu mila vaziyillamal tavikkin?anar enpatutan unmai
3. அதில் இருந்து கடைசி வரை அவர்களால் மீள முடியவில்லை
atil iruntu kataichi varai avarkalal mila mutiyavillai
Synonyms of again
Tamil to English
English To Tamil