as meaning in tamil

Word: as - The english word have 2 alphabets and vowels. The word holds the place of conjunction, prepositionin english.
Meaning of as in english - while, when, in the way that, to a degree, because, in the role of

Meanings in tamil :

poruttu ( பொருட்டு )
karnm ( காரணம் )
nimittam ( நிமித்தம் )
மேம்பட்டது

Identical words :

as wealth - tey ( தேய் )
as a flower - mukulam ( முகுளம் )
as knowledge - ahku ( அஃகு )
as inhabiting the soul - akkktvul ( அகக்கடவுள் )
as of the fi brous part of the bark of a tree - akni ( அகணி )
as kindness - akattuṟuppu ( அகத்துறுப்பு )
as rats - patu ( படு )
as rain - pey ( பெய் )
astrological divi sion of the day into sections of one hour - akorai ( அகோரை )
as in marriage ceremonies - akkinikkoppukkotukka ( அக்கினிக்கொப்புக்கொடுக்க )
as a reli gious act - akkinippiravecham ( அக்கினிப்பிரவேசம் )
as follows 1 - akkiniyokam ( அக்கினியோகம் )
assemblage - patalam ( படலம் )
as to dwelling or otherwise - angkituttti ( அங்கிடுதத்தி )
as holding a goad - ankuchapani ( அங்குசபாணி )

Tamil Examples :

1. இவற்றை எவ்வளவு நேரம் கேட்க நேரிடுகிறது என்பதை பொருத்து உடலுக்கு வரும் ஆபத்தை அளவிடலாம்
iva??ai evvalavu neram ketka nerituki?atu enpatai poruttu utalukku varum apattai alavitalam
2. மக்கள் தொகையை பொருத்து ஒவ்வொரு மாநிலத்துக்கும் இத்தனை ஓட்டு என நிர்ணயம் செய்யப்பட்டுள்ளது
makkal tokaiyai poruttu ovvoru manilattukkum ittanai ottu ena nirnayam cheyyappattullatu
3. சொல்பவர் யார், சொல்லும் சூழல் எது என்பதை பொருத்து அர்த்தம் எடுத்துக் கொள்ளப்படும்
cholpavar yar, chollum chuzal etu enpatai poruttu arttam etuttuk kollappatum

Synonyms of as

at the time that during the time that in the act of in the process of just as on the point of being equally like comparatively essentially similarly acting as by its nature for instance functioning as in the manner that in the same manner with just for serving as such as since now considering inasmuch as whereas as long as for the reason that seeing that in the character of
Tamil to English
English To Tamil