braid meaning in tamil

Word: braid - The english word have 5 alphabets and vowels. The word holds the place of noun, verbin english.
Meaning of braid in english - interwoven hair style, interweave

Meanings in tamil :

As adjective :
pchu ( பசு )
ko ( கோ )
க்கிறேன்
த்தேன்
ப்பேன்
க்க
கோவை செய்ய
கயிறுமுதலியனகோக்க
தொடையாக்க
தொடுக்க
பிணைக்க
kataikokka ( கதைகோக்க )
erutu ( எருது )
ஆகாயம்
chuvarkkam ( சுவர்க்கம் )
pumi ( பூமி )
nir ( நீர் )
tichai ( திசை )
ampu ( அம்பு )
archn ( அரசன் )
anmakan ( ஆண்மகன் )
menmai ( மேன்மை )
ilntai ( இலந்தை )
a letter compounded of க் and ஓ
அழைப்புக்குறி
கொய்யோக்குறி

Identical words :

braided - allriyl ( அல்லரியல் )
braiding with gold wire - kachaivelai ( கசைவேலை )
braided cocoanut leaf for thatching - kituku ( கிடுகு )
braids - kuntl ( கூந்தல் )
braided cocoa leaf - kongkani ( கொங்காணி )
braiding - pinnalvelai ( பின்னல்வேலை )
braider or worker in leaves - pannakaran ( பன்னகாரன் )
braiders curved knife - pannachchattakam ( பன்னச்சத்தகம் )
braiding with olas or straw - pannam ( பன்னம் )
braiding olas - pannavelai ( பன்னவேலை )
braided head of hair - pinnkm ( பின்னகம் )

Tamil Examples :

1. அனுபவம் இல்லாத டோனி அண்ட் கோ ஓரளவு கவுரவமான பங்களிப்பையே கொடுத்துள்ளது
anupavam illata toni ant ko oralavu kavuravamana pankalippaiye kotuttullatu
2. ஸ்பெயினில் எருதுச்சண்டை எனப்படும் எருது அடக்கும் விளையாட்டு நடக்கிறது
speyinil erutuchchantai enappatum erutu atakkum vilaiyattu natakki?atu

Synonyms of braid

queue plait pigtail ponytail twine intertwine lace cue mesh twist interlace entwine ravel complect

Antonyms of braid

straighten untwist
Tamil to English
English To Tamil