ayan meaning in english


Word: அயன் - The tamil word have 4 characters and have more than one meaning in english.
ayan means
1. existing now; present; current
2. evenly or uniformly arranged; symmetrical
3. plain or undistinguished

Transliteration : ayaṉ Other spellings : ayan

Meanings in english :

As adjective :
actual

Meaning of ayan in tamil

piraman / பிரமன்
tacharatanṟantai / தசரதன்றந்தை

Identical words :

ayanpatattilutittor ( அயன்பதத்திலுதித்தோர் ) - those who sprang from the feet of brahma sudrasayanmanaivi ( அயன்மனைவி ) - saraswatiayanmukattutittor ( அயன்முகத்துதித்தோர் ) - those who came from the face of brahma brahmansayanṟolutittor ( அயன்றோளுதித்தோர் ) - those who came from brahma's shoulders the military tribeayanjama ( அயன்ஜமா ) - actual collectionayannilam ( அயன்நிலம் ) - lands which pay revenue to government

Tamil Examples :

1. சென்னையில் வசிப்பவர்கள் மனது வைத்து ஏர்கண்டிஷனர், அயன் பாக்ஸ், வாட்டர் ஹீட்டர், வாஷிங் மெஷின் போன்ற சாதனங்களை இரண்டு மாதமாவது பயன்படுத்தாமல் இருந்தால், இங்கு மிச்சமாகும் மின்சாரத்தை மாவட்ட மக்களுக்கு கொடுக்க முடியும் என்று உயர் அதிகாரி ஒருவர் உருக்கமான வேண்டுகோள் விடுத்திருக்கிறாராம்
chennaiyil vachippavarkal manatu vaittu erkantishanar, ayan paks, vattar hittar, vashin meshin pon?a chatanankalai irantu matamavatu payanpatuttamal iruntal, inku michchamakum mincharattai mavatta makkalukku kotukka mutiyum en?u uyar atikari oruvar urukkamana ventukol vituttirukki?aram
Tamil to English
English To Tamil