kalati meaning in english


Word: காலாடி - The tamil word have 6 characters and have more than one meaning in english.
kalati means
1. being in a state of existence, progress, or motion
2. affairs, matters of commercial or public interest or concern; the transactions of public or private business or finance

Transliteration : kālāṭi Other spellings : kalati

Meanings in english :

As noun :
affairs
As adjective :
active Ex: Mount Erebus on Ross Island is the world's southernmost active (காலாடி) volcano.

Meaning of kalati in tamil

muyaṟchiyutaiyon / முயற்சியுடையோன்
tiri von / திரி வோன்pallartalaivan / பள்ளர்தலைவன்

Tamil Examples :

1. கடைசியாக கடந்தாண்டு, டிசம்பர் 13ம் தேதிதான் டெண்டுல்கரின் காலடி தடம், அவைக்குள் பதிந்திருக்கிறது
kataichiyaka katantantu, tichampar 13m tetitan tentulkarin kalati tatam, avaikkul patintirukki?atu
2. உத்தரகண்ட் மாநில அரசின் செய்தித்துறை உயர் அதிகாரிகள் இருவர் தங்கள் காலடி யில் இப்படியொரு நிலச்சரிவு ஏற்படும் என்பதை நிச்சயமாக எதிர்பார்த்திருக்க மாட்டார்கள்
uttarakant manila arachin cheytittu?ai uyar atikarikal iruvar tankal kalati yil ippatiyoru nilachcharivu e?patum enpatai nichchayamaka etirparttirukka mattarkal
Tamil to English
English To Tamil