kunam meaning in english


Word: குணம் - The tamil word have 5 characters and have more than one meaning in english.
kunam means
1. character or nature , as belonging to or distinguishing a thing
2. goods, land, etc., considered as possessions
3. state of mind regarding something; inclination
4. habit of mind, especially with respect to irritability or patience, outbursts of anger, or the like; disposition
5. the natural world as it exists without human beings or civilization .
6. conformity of one's life and conduct to moral and ethical principles; uprightness; rectitude.
7. the highest degree of proficiency, skill, or excellence, as in some art .
8. a pleasing or attractive quality or endowment

Transliteration : kuṇam Other spellings : kunam

Meanings in english :

As noun :
attribute
disposition nature grace merit cord essence

Meaning of kunam in tamil

pnpu / பண்பு
tan mai / தன் மைnaṟkunam / நற்குணம்ilatchanam / இலட்சணம்freedom from fault or defecht opposed to kuṟṟam / freedom from fault or defect opposed to குற்றம்menmai / மேன்மைchukam / சுகம்chosta putti / சொஸ்த புத்திviyatiyinkuṟi / வியாதியின்குறிniṟm / நிறம்tattuvam / தத்துவம்nul / நூல்kyiṟu / கயிறுnani / நாணிchattu / சத்துutaṟkunam / உடற்குணம்

Identical words :

kunammaṟa ( குணம்மாற ) - to change as temper

Tamil Examples :

1. கிரிக்கெட் மட்டை, மரத்தினால் ஆன விளையாட்டு பொம்மைகள் மற்றும் மருத்துவ குணம் நிறைந்த வில்லோ மரங்களை ஊட்டி வரும் சுற்றுலா பயணிகள் தாவரவியல் பூங்கா மற்றும் மரவியல் பூங்காவில் கண்டு ரசிக்கலாம்
kirikket mattai, marattinal ana vilaiyattu pommaikal ma??um maruttuva kunam ni?ainta villo marankalai utti varum chu??ula payanikal tavaraviyal punka ma??um maraviyal punkavil kantu rachikkalam
2. வெளிநாடுகளில் மட்டும் காணப்படும் வில்லோ மரங்கள் மருத்துவ குணம் நிறைந்ததாக கூறப்படுகிறது
velinatukalil mattum kanappatum villo marankal maruttuva kunam ni?aintataka ku?appatuki?atu
3. அலட்சியம் அரசு அதிகாரிகளின் உடன் பிறந்த குணம்
alatchiyam arachu atikarikalin utan pi?anta kunam
Tamil to English
English To Tamil