matti meaning in english


Word: மத்தி - The tamil word have 5 characters and have more than one meaning in english.
matti means
1. to put together indiscriminately or confusedly
2. the middle point, part, or stage
3. a place or part situated midway.

Transliteration : matti Other spellings : matti

Meanings in english :

As noun :
midst
As adjective :
midway

Meaning of matti in tamil

க்கிறேன் / க்கிறேன்
த்தேன் / த்தேன்ப்பேன் / ப்பேன்மத்திக் க / மத்திக் ககடைய / கடையas மர்த்திக்க / as மர்த்திக்கntu / நடுnanpechumpotumattiyilevantan / நான்பேசும்போதுமத்தியிலேவந்தான்

Identical words :

mattiyalopam ( மத்தியலோபம் ) - elision of a letter in the middle of a wordmttikai ( மத்திகை ) - horse whipmttikkay ( மத்திக்காய் ) - kind of ear ringmattimakantam ( மத்திமகண்டம் ) - central portion of the known continentmattimatanam ( மத்திமதானம் ) - ordinary giftmattimatipam ( மத்திமதீபம் ) - figure in rhetoricmattimapatcham ( மத்திமபட்சம் ) - middling ratemattimaparicham ( மத்திமபரிசம் ) - mean time of the beginning of an eclipsemattimapatichcha ( மத்திமபாதிச்சா ) - tabular correction of the parallax of the orbit from the first of cancermattimaputam ( மத்திமபுடம் ) - mean longitude of a planetmattimaputti ( மத்திமபுத்தி ) - mean daily motion of a planetmattimapumi ( மத்திமபூமி ) - temperate zonemattiman ( மத்திமன் ) - ordinary man not distinguishedmattimai ( மத்திமை ) - third fingermattiyastam ( மத்தியஸ்தம் ) - mediation

Tamil Examples :

1. அதன் முடிவுகள் எப்படி இருக்கும் என்ற ஊகங்கள் இப்போதே சக்கரம் மாட்டி சுழல்கின்றன
atan mutivukal eppati irukkum en?a ukankal ippote chakkaram matti chuzalkin?ana

2. என்றாலும், ரூபாய் சரிவுக்கு காரணம் கொளுத்தும் வெயிலில் ஹெல்மெட் மாட்டி மோசமான சாலைகளில் பயணிக்கும் டூவீலர் குடிமக்கள் இல்லையே
en?alum, rupay charivukku karanam koluttum veyilil helmet matti mochamana chalaikalil payanikkum tuvilar kutimakkal illaiye
Tamil to English
English To Tamil