no meaning in english


Word: நோ - The tamil word have 2 characters and have more than one meaning in english.
no means
1. to be the cause of a sharp, stinging pain, as an irritating application, a blow, etc.
2. any of various shrubs, bushes, and plants, as the banana, resembling a tree in form and size.
3. an herb or other small vegetable growth, in contrast with a tree or a shrub.
4. the developed ovary of a seed plant with its contents and accessory parts, as the pea pod, nut, tomato, or pineapple.
5. not a
6. full of or precipitating nostalgia, grief, loneliness, etc.
7. to feel great sympathy, pity, or the like
8. a distressing sensation in a particular part of the body

Transliteration : Other spellings : no

Meanings in english :

As noun :
fruit
ache chagrin contrition injury infirmity decay
As adverb :
no Ex: Other provinces have no (நோ) official languages as such, .
As adjective :
not aching

Meaning of no in tamil

கிறது / கிறது
நொந்தது / நொந்ததுகும் / கும்வும் / வும்v / வவருந்த / வருந்தஅழுகிப்போக / அழுகிப்போகதுக்கப்பட / துக்கப்படவறுமைப்பட / வறுமைப்படnontupecha / நொந்துபேசillai / இல்லைvruttm / வருத்தம்viyati / வியாதிtukkam / துக்கம்chitaivu / சிதைவுpalavinam / பலவீனம்a chompound letter of n and o / a compound letter of ந் and ஓ

Identical words :

As noun :
noppatutal ( நோப்படுதல் ) - suffering painnotal ( நோதல் ) - being sick
noyechcham ( நோயெச்சம் ) - reduced diseasenokkatu ( நோக்காடு ) - sicknessnokkatayppoka ( நோக்காடாய்ப்போக ) - to be broken as the constitutionnokkatuntaka ( நோக்காடுண்டாக ) - to smartnoppatutta ( நோப்படுத்த ) - to put to painnovuntaka ( நோவுண்டாக ) - to achenokamaletukka ( நோகாமலெடுக்க ) - to lift or take up a childnokkm ( நோக்கம் ) - looknokkngkatt ( நோக்கங்காட்ட ) - to have an as pectnokkttan ( நோக்கத்தான் ) - one who fasci nates by the eyenokkmayirukk ( நோக்கமாயிருக்க ) - to intendnokkmayttiriy ( நோக்கமாய்த்திரிய ) - to be in pursuit ofnokkmullvn ( நோக்கமுள்ளவன் ) - man of prepossessing appearnce

Tamil Examples :

1. ஐபிஎல் 20 ஓவர் கிரிக்கெட் தொடரில் போட்டியின் முடிவை முன்கூட்டியே நிர்ணயிக்கும் மேட்ச் பிக்சிங் அல்லது வேண்டுமென்றே நோ பால்/வைடு வீசுவது, கேட்ச்/ ரன் அவுட் வாய்ப்பை வீணடிப்பது போன்ற ஸ்பாட் பிக்சிங் சூதாட்டத்தில் ஈடுபட்டால் சம்பந்தப்பட்ட வீரர்களுக்கு வாழ்நாள் தடை விதிக்கப்படும் என்று ஐபிஎல் நிர்வாகம் அறிவித்துள்ளது
aipiel 20 ovar kirikket totaril pottiyin mutivai munkuttiye nirnayikkum metch pikchin allatu ventumen?e no pal/vaitu vichuvatu, ketch/ ran avut vayppai vinatippatu pon?a spat pikchin chutattattil itupattal champantappatta virarkalukku vaznal tatai vitikkappatum en?u aipiel nirvakam a?ivittullatu

Tamil to English
English To Tamil