pai meaning in english


Word: பை - The tamil word have 2 characters and have more than one meaning in english.
pai means
1. characterized by lack of speed
2. relatively deficient in hardness, as metal or wood.
3. something resembling or suggesting such a receptacle.
4. the amount a sack holds.
5. a small bag, pouch, or case for carrying money.
6. the natural appearance of the skin, especially of the face; complexion
7. a beautiful person, especially a woman.
8. covered with herbage or foliage; verdant

Transliteration : pai Other spellings : pai

Meanings in english :

As noun :
bag
green

Meaning of pai in tamil

க்கிறது / க்கிறது
த்தது / த்ததுக்கும் / க்கும்க்க / க்கபசுமையாக / பசுமையாகசினக்குறிப்புக்காட்ட / சினக்குறிப்புக்காட்டகோபிக்க / கோபிக்கபாம்பு படம்விரிக்க / பாம்பு படம்விரிக்கchakku / சாக்குபாம்பின்படம் / பாம்பின்படம்kutaṟpai / குடற்பைniṟm / நிறம்azku / அழகுpchchai / பச்சை

Identical words :

As noun :
paittal ( பைத்தல் ) - sorrow
painnakam ( பைந்நாகம் ) - hooded cobrapainkili ( பைங்கிளி ) - green parrotpaintar ( பைந்தார் ) - green garlandpaintinai ( பைந்தினை ) - yellow milletpainkan ( பைங்கண் ) - fresh green placepainkuz ( பைங்கூழ் ) - growing cornpaintoti ( பைந்தொடி ) - braceletpaimpun ( பைம்பூண் ) - ornament of fine goldpaimpon ( பைம்பொன் ) - fine goldpaiko ( பைகோ ) - pegupaikomattam ( பைகோமட்டம் ) - pegu ponypaikovaichchivappu ( பைகோவைச்சிவப்பு ) - pegu rubypaikkam ( பைக்கம் ) - almspaichl ( பைசல் ) - judgment

Tamil Examples :

1. பை நிறைய சம்பளம் தரும் கம்பெனிகளில் ஊழியர்கள் கூட்டணி சேர்ந்து மொத்தமாக பட்டாசு வாங்குவதும் குறைந்திருக்கிறது
pai ni?aiya champalam tarum kampenikalil uziyarkal kuttani cherntu mottamaka pattachu vankuvatum ku?aintirukki?atu

2. வீரர்களுக்கு கை நிறையவும் பை நிறையவும் அள்ளிக் கொடுக்கும் ஐபிஎல் போட்டிகளில் ஆடும்போதும் சூதாட்ட பணம் மீது மோகம் வந்தால் அது சாதாரண ஆசையல்ல
virarkalukku kai ni?aiyavum pai ni?aiyavum allik kotukkum aipiel pottikalil atumpotum chutatta panam mitu mokam vantal atu chatarana achaiyalla
Tamil to English
English To Tamil